Instalare softwere

 

 

Web Design

In ziua de azi daca nu ai un domeniu www (siteulmeu.ro/com/eu) si un site pentru afacerea ta inseamna sa pierzi una din oportunitatile de a-ti creste cifra de afaceri si de a te dezvolta.

Apelati cu incredere la noi pentru alegerea unui domeniu web de calitate, hosting si pentru realizarea unui site web care sa va ajute in prezentarea companiei dvs, a produselor si serviciilor si pentru creare unei identitati pe internet.

1.Servicii IT Minprest - Diagnosticare si inlocuire hardware

Diagnosticare defect hardware si inlocuire componenta defecta

Servicii de inlocuire/upgrade placa de baza,update/reset/rescriere BIOS, inlocuire sursa alimentare defecta, inlocuire/upgrade harddisk IDE-SATA, DVD-Writer, Floppy-Disk, inlocuire/upgrade placa de retea/sunet, adaugare extensie porturi USB,etc.

2.Servicii IT Minprest - Instalare, configurare si optimizare software

Operatii preliminare instalarii(partitionare harddisk fara pierdere de date, formatare, etc.)

Instalare sistem de operare pe statie de lucru(Windows98/Me/2000/Xp/Vista/W7/W8)

Instalare aplicatii(Office, soft contabilitate, utilitare, etc.)

Instalare si configurare firewall si programe antivirus

3.Servicii IT Minprest - Devirusare si implementare solutii backup

Pierderea datelor datorita virusarii calculatoarelor va cauzeaza pierderi de bani si timp. Atata vreme cat computerele Dvs functioneaza produc bani, insa imaginati-va ce pierderi puteti avea daca nu puteti emite facturi, nu stiti stocul de produse, etc., pentru simplul motiv ca securitatea calculatoarelor Dvs a fost compromisa. Pierdeti clienti sau intr-un caz extrem puteti chiar iesi de pe piata.

4.Servicii IT Minprest - recuperare date

In cazul in care datele de pe HDD-ul dumneavoastra au disparut brusc, l-ati formatat sau repartitionat din greseala (se mai intampla), un virus a sters tot ceea ce aveati pe el, sau mai rau, nu mai este recunoscut de sistemul de operare si multe alte motive(factorul uman, stergerea intentionata, manipularea sau montarea defectuoasa a harddisk-ului, defectarea unitatii centrale (laptop-uri), scurt circuit, defectarea harddisk-ului, variatii bruste de temperatura, factori externi - foc, apa, oxidare in timp) nu va pierdeti speranta, mai EXISTA o SANSA - Servicii IT Minprest de recuperare date!

5.Servicii IT Minprest - Reincarcare cartuse imprimanta

Unele cartuse de imprimanta sunt sensibile la toner drept urmare noi folosim pentru umplerea lor numai toner specific fiecarui cartus in parte.

6.Servicii IT Minprest - Suport tehnic, asistenta si consultanta it, remote acces

Mai concret, acest serviciu va permite sa contactati, pe telefon mobil sau pe mail, mesenger specialistii firmei noastre in Servicii IT Minprest.

Nu este nevoie sa veniti la noi cu calculatorul si nici noi sa va deranjam; acum unul din specialistii nostri intra de la distanta pe calculatorul duimneavoastra si va rezolva imediat problemele.

7.Externalizare servicii it

Externalizarea partiala sau totala a serviciilor it este o solutie rapida de a diminua cu cel putin 50% cheltuielile cu departamentul it; astfel dispar taxele aferente cartilor de munca, cheltuielile cu autoturismul, telefonul si biroul informaticianului si aveti in schimb un contract foarte clar cu ce primiti in schimbul abonamentului lunar.

8.Servicii IT Minprest - administrare retele de calculatoare

A administra o retea de date si/sau voce este o activitate complexa ce presupune o monitorizare continua a starii generale a echipamentelor active de retea (ruter, firewall, servere email si baze de date, conexiuni internet, switch-uri cu management) si intretinerea elementelor pasive de retea(cabluri, mufe, prize, rack, patch panel).