Service IT

IT-Service inseamna servicii de service si intretinere calculatoare personalizate nevoilor dumneavoastra, comercializare componente si periferice calculatoare, precum si software si consumabile calculatoare si periferice.

La cererea clientilor nostri orientati spre optimizarea si fructificarea timpului de lucru al personalului angajat, am initiat si dezvoltat un sistem de intretinere retea informatica sau service calculatoare bazat pe abonamente flexibile, constand in verificarea periodica de catre personalul nostru specializat a echipamentelor de calcul, a perifericelor si a retelelor!

IT-Service va asigura cel mai scurt timp de reactie! Prin abonamentul de service calculatoare si intretinere retea calculatoare, cazurile interventiilor urgente sunt acoperite in cel mult 4 ore de la sesizarea dumneavoastra!

Valoarea serviciilor pentru activitatea de service calculatoare si intretinere retele calculatoare se stabileste in baza abonamentelor periodice, flexibile si adaptate nevoilor dumneavoastra, astfel structurate:

  • Service Calculatoare & Intretinere retea calculatoare in abonament cu vizite saptamanale
            • Service Calculatoare & Intretinere retea calculatoare in abonament cu vizite lunare,
  • Service Calculatoare & Intretinere retea calculatoare in abonament cu vizite trimestriale
  • Service Calculatoare & Intretinere retea calculatoare la cerere.

Alaturi de serviciile de service calculatoare si intretinere retea calculatoare, va punem la dispozitie experienta si competenta tehnica a echipei IT-Service castigate in cei 12 ani de activitate!