MINPREST SERV S.A.

OFERTĂ SERVICII

MINPREST SERV S.A. cu sediul în orașul Rovinari, localitatea Vârț, nr.157, execută lucrări de Dezinfecție, Dezinsecție și Deratizare.

 

Avem plăcerea de a vă informa asupra ofertei noastre referitoare la prestarea de servicii D.D.D.
• Societatea noastră deține autorizații necesare în furnizarea de servicii și este avizată pentru efectuarea lucrărilor mai sus menționate, având în dotare:

Personal de specialitate;

Aparatură (atomizor, pompă manuală) - atât pentru efectuarea lucrărilor în spații interioare cât și pentru spații exterioare.

• Avem o bogată experiență în domeniul prestărilor de servicii în prevenirea și combaterea insectelor (târâtoare, zburătoare), rozătoarelor și microbilor.

Managementul tânăr, preocuparea constantă pentru îmbunătățirea metodelor de lucru, în pas cu noile tehnici, pentru formarea unui personal bine pregătit, precum și receptivitatea la cerințele clienților noștri, ne-au adus numeroase satisfacții.

Vă stăm la dispoziție cu soluții profesionale, pentru orice tipuri de spații (birouri, magazine, magazii, depozite, școli, cantine, case sau apartamente), aparținând persoanelor juridice și fizice.

• Pentru a înțelege mai bine în ce constau operațiunile, vă prezentăm sumar fiecare activitate în parte, astfel :

DEZINFECȚIA – este o metodă a igienei, constând în prevenirea și combaterea germenilor. Se efectuează prin pulverizare cu substanțe chimice, cu un spectru larg de folosire împotriva microbilor, bacililor, ciupercilor.

DEZINSECȚIA – este o metodă de prevenire și combatere a artropodelor de orice natură, insectelor târatoare și zburătoare (purici, țânțari, gândaci, căpușe, muște), purtatoare de maladii transmisibile. Se efectuează prin pulverizare cu substanțe chimice specifice.

DERATIZAREA – este o metodă de prevenire și combatere a rozătoarelor (șoareci și șobolani), purtătoare de maladii transmisibile. Se efectuează prin aplicarea de substanțe chimice adecvate.

 

* Garantia lucrarilor se ofera in functie de igiena spatiilor ce urmeaza a fi dezinfectate, dezinsectate si deratizate.

* Toate aceste lucrari se vor efectua conform legislatiei in vigoare ( O.G. 536/1997, etc.).

* Substantele chimice folosite, se aplica urmarind pe cat este posibil sa nu fie consumate de catre animale.

 

Tarifele se stabilesc in functie de suprafetele executate, tipul substantei folosite cat si de gradul de infestare al daunatorilor.