Prestăm o gamă largă de servicii...

Societatea Minprest Serv SA s-a constituit ca societate comerciala prin externalizarea serviciilor auxiliare din cadrul industriei miniere si energetice din zona Olteniei, in anul 2002 cand majoritatea serviciilor non-core au fost externalizate. Societatea rezultata a avut o evolutie ascendenta in timp, oferind in prezent servicii de o calitate remarcabila la un pret competitiv.

Oferim experienţa specialiştilor noştri în sprijinul satisfacerii nevoilor de securitate la incendiu a afacerii dumneavoastră.

Asigurăm servicii complete de curăţenie şi mentenanţă pentru orice spaţiu locativ. Prestăm şi servicii de curăţenie după constructor.

Experienţă de peste 16 ani în domeniul DDD. Garantăm servicii de calitate care eliberează clientul de stresul dăunătorilor. 

Intervenţii, service şi depanare centrale termice pentru funcţionarea optimă şi în deplină siguranţă a centralei dumneavoastră.

Executăm o gamă largă de lucrări agricole mecanizate atât cu utilaje purtate după tractor cât şi cu utliaje manevrate de operator.

Punem la dispoziţie o echipă profesionistă si flota de utilaje aferentă, pentru infiinţarea culturilor forestiere.

Oferim servicii de legătorie a documentelor conform legislaţiei în vigoare. Deţinem utilaje de mare productivitate.

Prestăm servicii de verificare, reparare şi încărcare stingătoare de incendiu. Siguranţă la preţuri corecte!

>> Partajază pagina cu prietenii!