Prevenire şi stingere incendii

Minprest Serv SA este firma de care aveţi nevoie pentru a vă proteja bunurile şi pentru a respecta prevederile legale din domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor. Apelaţi la societatea noastră pentru a vă proteja proprietatea şi viaţa pentru că focul nu iartă pe nimeni şi nimic!

Prevederile legale incidente în materie, respectiv Legea nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, cu modificările şi completările ulterioare, Ordinul MAI nr. 163/2007 pentru aprobarea Normelor Generale de apărare împotriva incendiilor şi Ordinul MAI nr. 158/2007 pentru aprobarea Criteriilor de performanţă privind constituirea, încadrarea şi dotarea serviciilor private pentru situaţii de urgenţă, instituie norme cu caracter imperativ în ceea ce priveşte stabilirea şi aplicarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor, precum şi a respectării reglementărilor tehnice şi a dispoziţiilor de apărare împotriva incendiilor.

Legea 307/2006, la art.19 lit i) spune că:

 

 

„Administratorul sau conducătorul instituţiei, după caz (în cazul unităţilor administrative – prima­rul  n.n. ), are următoarele obligaţii principale:

i) să asigure constituirea, (…) cu avizul inspectoratului, a serviciului de urgenţă privat, precum şi funcţionarea acestuia conform reglementărilor în vi­goare, sau să încheie contract cu un alt serviciu voluntar sau privat, capabil să intervină operativ şi eficace pentru stingerea incendiilor; …”

Minprest Serv SA vine în intâmpinarea dorinţei dumneavoastră de a respecta prevederile legale, societatea noastră dispunând de un număr de 7 autospeciale PSI şi având peste 110 salariaţi PSI instruiţi şi autorizaţi ca pompieri, servanţi pompieri sau şefi echipă pompieri.

Excelenţa serviciilor formaţiilor noastre de PSI este confirmată şi de numeroasele premii obţinute.

>> Partajază pagina cu prietenii!